Meer informatie over het vakantiehuis

Ideaal voor families en vriendengroepen! Heerlijk ontspannen met sauna en jacuzzi

Het vakantiehuis is gelegen in een landelijk gebied tussen diverse boerderijen. In de omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes. Daarnaast is er op loopafstand een familiegolfbaan. In de omgeving vindt u verder naast een Duitse warme bakker onder andere een speeltuin en een dierenpark.

Het huis biedt u veel ruimte, privacy en mogelijkheden. Er zijn onder andere een grote woonkamer en 3 douches.

Voorzieningen

Bij ons vakantiehuis zijn voor kinderen diverse speelmogelijkheden, zoals skelters, traptrekkers, een schommel, een airhockey tafel, een pooltafel, een tafelvoetbalspel, een tafeltennistafel en een trampoline. Ook zijn er verplaatsbare goals voor een potje voetbal. Bij minder weer kan gebruik worden gemaakt van de speelzolder en de schuur. De speelzolder en schuur zijn niet verwarmd.

In de tuin zijn verschillende zithoeken opgesteld. Daarnaast zijn er 2 barbeques en vuurkorven voor lange gezellige avonden.

U kunt ultiem ontspannen met sauna en jacuzzi. De sauna is geschikt tot ongeveer 5 personen. De jacuzzi is maximaal geschikt voor circa 6 à 7 personen. Gebruik van sauna en jacuzzi zijn op eigen risico en bij de huurprijs ingebrepen.

In het huis zijn 2 tv's met digitale tv, radio en draadloos internet (glasvezel). Een wasmachine en droger zijn ook beschikbaar.

Er zijn 8 slaapkamers met 2-persoons bedden. Daarnaast beschikt de groepsaccommodatie over 1 slaapkamer met een 1-persoons bed en 1 kamer met twee losse 1-persoons bedden die eventueel ook tegen elkaar aan kunnen worden gezet. Er zijn diverse kinderbedjes aanwezig. Voor 16-/18-persoons groepen zijn er dus diverse indelingsmogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de bedden bij aankomst zijn opgemaakt. Daarnaast zorgen we voor een basispakket handdoeken.

Duurzaamheid

Vakantieboerderij Voorst streeft naar duurzaamheid. Stroom wekken we op met zonnepanelen. Daarnaast hebben we een zonneboiler om water te verwarmen. Afval wordt zoveel mogelijk gescheiden, hiervoor zijn diverse containers beschikbaar.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

In onze vakantieboerderij mag niet worden gerookt. Er zijn voldoende mogelijkheden om overdekt in de buitenlucht te roken.

Indeling vakantiehuis

Begane grond (nieuwe indeling):

Ruime hal, douche met vaste wastafel, toilet, (koffie)keuken (apparatuur: inductie kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser), ruime woonkamer van ca. 50m2 met grote bank, slaapkamer, grote woon-/eetkeuken met lange tafel en openslaande terrasdeuren (apparatuur: inductie kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast), 2 slaapkamers, 2e douche, toilet, 2 slaapkamers, wasmachineruimte/berging.

18 persoons vakantiehuis

Verdieping:

4 slaapkamers, 1 doorloopslaapkamer, ruime badkamer met bad, douche, toilet en vloerverwarming, berging, speelzolder.

vakantiehuis voor 18 personen

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie over onze vakantieboerderij? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 0314-651242 of mail naar willy@teeuwsen.nl
Klik hier voor meer contactinformatie